MUNSCH Mini Ekstruder

 

Mini Ekstruder fra Munsch

Mini ekstruder – En-hånds svejseekstruder  Munsch Mini – hvor væsentlige dele er patenteret – er let i vægt og kan operere med mange forskellige typer af plast. Den kan benyttes  til high-performance termoplast materialer som PVC-C og PFA men også til standard termoplast som PP,  PE,  PVC,  PVDF,  PU,  Nylon og andre . Det er den eneste en-hånds ekstruder med snekke og ind-bygget luftforsyning og en vægt på ikke mere end 3.5 kilo. Den måler 45 cm i længde, 28 cm i højde og bare 8.5 cm i bredde.

munsch mini ekstruder - Mini Ekstruder fra Munsch

Mini ekstruder fra Munsch

Munsch MiniXtruder er forsynet med et præcis kontrol system, og digital display, som håndterer temperaturen i smeltekammeret og lufttemperaturen, samt hastigheden  på snekken. Ekstruderen er forsynet med koldstarts-beskyttelse. Anvendelse af extruderen er nem, indtast blot navn på svejsematerialet og svejsetrådens tykkelse, alle andre data er lagret i databasen. De nødvendige svejseparametre vil automatisk blive genereret af det elektroniske kontrol system. Extruderen kan også anvendes til højtemperatursvejsning af for eksempel PFA. Output med en 3 mm. PE er 0.6 kg/h.

Ekstruderen kan leveres til  220V eller 110V.  Dermedfølger praktisk kuffert med rumopdeling , hvilket gør det meget nemt at anvende ekstruderen på rejsearbejde og lignende. Extruderen er modstandsdygtig over for bade frost og tropiske temperaturer. Den korroderer ikke, selv ved benyttelse sammen med klor og fluor-holdige svejsematerialer.  Munsch Mini bliver som standard leveret med universal svejsesko nr. 67.0107K-32-20-M

.

                                        Tekniske data              
MM-E MM-PFA MM-LDPE
Egen luftblæser Ja Ja Ja
Output / svejsetråd 0,6 kg/h Ø3 mm 0,6 kg/h Ø3,5 mm 1,0 kg/h Ø4 mm
Materialer PE / PP / PVDF / PVC e.g. FEP/ECTFE/PFA LDPE
Svejsetråd Ø3  mm. Ø3 – 4  mm. Ø3 – Ø4 mm.
Anvendelsesområde 2 – 10 mm. 2 – 10 mm. 2 – 10 mm.
Varmluftblæser 2300 W 2300 W 2300 W
Varmeelement ved snekke 875W 875W 875W
Motor Standard Standard Standard
Koldstartsbeskyttelse Ja Ja Ja
Elektronisk hastighedskontrol Ja Ja Ja
Nedtælling forvarme Ja Ja Ja
Længde med sko 465 mm. 465 mm. 465 mm.
Vægt 3,5 kg. 3,5 kg. 3,5 kg.
Tilslutning 230 V. 230 V. 230 V.
Varenr. 531.001 531.003 531.005
 Styring på Munsch Mini ekstruder - Mini Ekstruder fra Munsch

Pistolgrebet gør det muligt at have en hånd fri under svejsning.

plastsvejser Plastsvejsning med Munsch Mini - Mini Ekstruder fra MunschPlastsvejsning med Munsch Mini Ekstruder plastsvejser - Mini Ekstruder fra Munsch

Ekstruderen leveres i solid metalkasse indeholdende teflonsko, stander, forvarmeskærm samt  diverse værktøj.

Mini Ekstruder fra Munsch

.

 Svejsesko til Munsch Mini  ( KLIK )          Svejsetråd ( KLIK )            Brugervejledning ( KLIK )         Tilbehør ( KLIK )

Comments are closed